Autor: 021.rs

Novi Sad
19.03.2018.
16:04 > 16:05
Gradska uprava raspisala je tender za projektovanje uređenja bloka oivičenog ulicama Bate Brkića, Anđe Ranković, Stevana Hristića, Braće Dronjak i Partizanskih baza.
  • Liman3

    20.03.2018 18:39
    Za @M...
    ...i ti dokaza koji imate IQ dodjoski kad mislis da ako sam na Limanu da nisam novosadjanin koji je tu samo kupio stan pocetkom 70desetih a slucajno odrastao u samom centru Novog Sada, jbga zalutao mi cukun cukun deda negde od gore iz nekog kraja Njemacke gde tvoje zeme hrlite u Frankfurt :)) Pogresni si shvatio u vezi dodjosa al dobro sto kaze Djoka nemamo mi nista protiv vas samo nemamo nista efikasno :) Dosli ste pre 20setak godina kao izbeglice i jos uvek ste izbeglice jer dobijate beneficije od drzave a usput se zaposljavate po JKP preduzecima koja propadaju zbog zeminog rukovodstva i strucnog kadra, ne placate porez kao ostali drzavljani Srbije, hocete sve a ne dajete nista, ne cenite ovo gde ste dosli vec sve rusite i nista vam se ne svidja i mogao bih tako u ne dogled ali necu da ne ispadne da vas ne volem, jbga sta cu kad je to istina pa sad ja moram da cutim tu na svome jer ste vi uhvatili boga(da mi oprosti Bog) za onu stvar pa mislite da mozete da radite sta vam je volja! Mogu da vam porucim takvima kao @M ako vam se ne svidja Novi Sad, mozete slobodno da se vratite tamo odakle ste dosli pa i u vas rodni Japan :))
  • Metuzalem

    19.03.2018 23:59
    Bez zurbe
    Sto je brzo to je i kuso
  • neko

    19.03.2018 22:58
    parking
    Nema dovoljno parking mesta. Da li uopšte neko razmišlja o ovom problemu ili je važnije kako što više para napuniti u svoje džepove? Cene novih stanova će biti manje.
  • Teodor

    19.03.2018 22:29
    Nedostatak parking mesta
    Već odavno je ovaj kraj bez dovoljno parking mesta. Kružiš po celom kraju da bi našao negde parking mesto. Moraš dobro da pamtiš da bi posle našao kola. Izgrađene su zgrade sa 35- 40 stanova sa 5 paking mesta ispred. To je najveći problem ovog lepog kraja Novog Sada.
  • Deka

    19.03.2018 19:29
    Igralište za decu
    Obavezno treba predvideti još jedan park za kerove, a nikako igralište za decu, dovoljna su ona malecna u okviru benzinskih pumpi.
  • M

    19.03.2018 19:28
    @Liman
    Ma da, opet za sve "dodjosi" krivi. :) Vasi su na vlasti decenijama unazad, tu i tamo se provuce po neki Bokan, ali konce u rukama drze ovdasnji. Inace vi sa Limana ste pogotovo staaaari Novosadjani? :)
  • Liman3

    19.03.2018 18:20
    Grad da...
    ...stavi kao jedan od najvaznijih uslova investitorima koji ce tu zidati da naprave najmanje 3 parking mesta po svakom stanu u zgradi koju naprave i to besplatna da ne prodju kao mi na Limanima, Grbavici, N.Detelinari gde se zida i samo zida a ne razmislja o parkiranju i onda komsija iz nove zgrade od preko puta mene dodje i parkira ispred moje zgrade 3 auta i tako svaki iz te zgrade pa onda stanari moje zgrade ne smeju ni da pomeraju kola jer nece naci mesto kad se vrate u blizini svoje zgrade a tek ovi kad zavrse muzicko-baletsku skolu na limanu 3 ce napraviti haos parkiranjem jer vec sad nemamo mesta zbog okolnih zgrada u blizini gde su investitori bili halavi pa ili su naplacivali parking mesta u podrumu zgrade a ispred malte ne nisu nista ostavili! Na zalost ali treba poceti i ovde naplacivati parking jer i mnogi koji rade tu u okolini parkiraju ovde gde se ne placa parking sto je razumljivo ali s druge strane nama stvaraju problem jer dolaze kojekakvi a usput se parkiraju kako ko gde stigne! N.Sad umesto da se siri i ide ka Veterniku, Rumenci, Kacu,...mi se skupljamo i rusimo stari deo grada koji je nasa istorija a mi se cudimo sto to ovi investitori i politicari nemaju sluha za ocuvanje grada, a kako i bi imali kad su svi dodjosi!
  • комша

    19.03.2018 17:57
    По плану стоји да ће бити нових 116 паркинг места. Нисам сигуран да ће то бити довољно за све те зграде од 6 спратова. Опет ће да се паркирају на зелене површине, бици стазе и тротоаре. Живи били па видели...
  • Satelicanin

    19.03.2018 17:35
    Komentar br. 1
    U medjuvremenu posaljite bagere i kamione iz JP Cistoca svakog dana da pociste smece sa pijace i jendek pun kesa i otrovnog otpada. Sram vas bilo sto to ne cistite redovno!
  • Ja

    19.03.2018 16:35
    Idem da napravim kokice i da citam komentare

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna